Salgó polc vásárlás

Salgó polc vásárlás előtt – ellenőrző lista

Amennyiben Ön salgó polc vásárlás és összeszerelés előtt áll, vagy még csak tájékozódik a témában, kérjük, olvassa el az alábbi listát. Minden fontos szempontra emlékeztetni szeretnénk, nehogy bármiről is megfeledkezzen a végső döntés meghozatalakor. A salgó polc egyszerű szerkezet mérnökileg, de jó tervezéssel és fantáziával igen sokat lehet kihozni belőle – munkatársaink és a honlapunkon található anyagok ebben szeretnék segíteni Önt.

 • Salgó polc vásárlás előtt a legelső lépés, hogy mérje le gondosan a rendelkezésére álló teret! Milyen széles felület áll rendelkezésére, illetve mekkora teret foglalhat el a polc a fal mellett, milyen mélysége lehet?
 • Mit szeretne tárolni a polcokon, milyen méretű és súlyú tárgyakat? Ha például iratokat tárolna, akkor melyik megoldás felel meg jobban az Ön által használt rendszernek: dobozokban vagy irattartókban fogja tárolni a papírokat? (Ez meghatározza ugyanis a polcok közti távolságot és a polcok mélységét.)
 • Rendelkezik már salgó polccal? Ha igen, az csavaros vagy csavarmentes módon van összeszerelve? Ha csavaros polc, akkor colos vagy metrikus méretezésű? Csavaros polchoz csak csavarost, csavarmenteshez csak csavarmentest lehet hozzáilleszteni, ugyanez a logika vonatkozik a kétféle méretezésre is. Későbbi salgó polc vásárlás esetén pedig azt a szerkezetet tudja majd folytatni, ami mellett most dönt.
 • Tudja, hogy a legtöbb esetben a csavarmentes salgó polcot tartjuk ideális választásnak? Könnyebben összeszerelhető, mint a csavaros változat, olcsó, teherbíró, számtalan méretváltozatban kapható, és 5 év garanciát vállalunk rá. Budaörsi raktárunkban folyamatosan hozzáférhető.
 • Milyen összeget szeretne a polcra fordítani?
 • Esetleg gondolt arra, hogy speciális polcelemeket (pl. tároló ládákat, átkötő rudakat) is beépítsen a polcrendszerbe?
 • Használta már a honlapunkon található salgó polc kalkulátort arra, hogy a rendelkezésére álló tér méretei alapján árajánlatot kapjon az oda illő csavaros és csavarmentes polcokra?
 • Konzultált már egyik munkatársunkkal, hogy a terveihez és lehetőségeihez mérten megtalálják az ideális megoldást? Segítünk az optimális polc kialakításában, figyelemebe véve a maximális helykihasználást és a tárolni kívánt termékek jellemzőit, mindenekelőtt a szükséges teherbírást. Munkatársainkat telefonon, e-mailben és budaörsi telephelyünkön személyesen is elérheti. Kérjük, kattintson a “Kapcsolat” menüpontra!
 • Megtervezte (vagy kollégáink segítségével megtervezték) már, hogy milyen lesz a polcrendszer felépítése? Lesznek benne például olyan polclapok is, amelyek csak két lábon állnak, nem négy lábon? Számolt azzal, hogy az így beszerelt polcok teherbírása a megadott értéknek csupán a fele?
 • Egyedül szeretné összerakni a polcrendszert? Ha igen, látta már a honlapunkon elérhető cikkeket és videókat a kétféle polctípus összeszereléséről? De igény esetén természetesen a szerelési feladatot is elvégezzük, szerelő kollégáink több éves tapasztalattal bírnak.
 • El tudja szállítani a budaörsi áruházból a megvásárolt polcokat, vagy igénybe szeretné venni a házhoz szállítást? Salgó polc vásárlása esetén vidékre is szállítunk, 3-10 munkaidőn belül.

További jó tervezgetést kívánunk!


Tájékozódjon részletesen Salgó polcokról és a csavarmentes salgó polcokról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!