Polc árlista

Salgó polc árlista

A honlapunkon elérhető salgó polc árlista segítségével tájékozódhat a csavaros és a csavarmentes salgó polc egyes elemeinek áráról. Ezzel a bejegyzéssel az árlisták értelmezéséhez szeretnénk segítséget nyújtani. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a honlapon elérhető salgó polc árlista árai nettó összegek, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

Csavaros salgó polc árlista

A csavaros salgó polcok egyszerű fémállványok, amelynek elemei (az oszlopok, a polclemezek, a stabilizáló elemek és a talpak) csavarokkal rögzíthetők egymáshoz. A csavaros salgó polc kétféle szerkezeti megoldással is felépíthető: alapmezős és fűzött formában. A kettő közti különbség az, hogy az adott polcmező négy saját lábon támaszkodik-e, vagy pedig egy másik, már megépített polcmező két oszlopához fűzik-e hozzá két újabb oszloppal. Ezt a két lehetőséget a szélesség, a teherbírás és az ár szempontjából érdemes mérlegelni, mivel a fűzött szerkezet olcsóbb, de kevésbé teherbíró. Csavaros salgó polcok esetén emellett fontos figyelembe venni azt is, hogy ez a polctípus colos és metrikus méretezésben is kapható ¨C az árlista is két külön csoportként kezeli a hüvelyk alapú és a kerek számra végződő méretezést. A csavaros salgó polcok magassága egységesen 2000, 2500 és 3000 mm lehet. Ehhez colos méretezésben 610, 762, 915, 991 és 1219 mm szélességű polclemezt választhat, illetve a kisterhelésű, 915 mm szélességű polclemezt. Metrikus méretezésben pedig 800, 1000, 1200 mm szélességű polclemezek elérhetőek. Szüksége lesz továbbá saroklemezekre, szimpla vagy dupla talplemezekre és a csavarokra-anyákra. Az árlista ezeket a kiegészítőket is feltünteti. Egy csavaros polclemez ára kb. 1300 Ft-nál kezdődik; a legnagyobb mélységű és szélességű polclemez ára sem éri el az 5000 Ft-ot. A polcokat tartó oszlopokhoz pedig mérettől függően már 1000 Ft alatt is hozzájuthatunk, a legmagasabb oszlop is 2000 Ft alatti árban van. De ne feledje, polcmezőnként 4, esetleg 2 oszlopra lesz szüksége!

 

Csavarmentes salgó polc árlista

Mind az ár-érték arány, mind a praktikum szempontjából javasoljuk, hogy először a csavarmentes salgó polc beszerzését mérlegelje. Ha mellette dönt, akkor egy igen könnyen megépíthető, kiemelkedő teherbírású, változatosan variálható, sokféle ¨C nálunk is megvásárolható ¨C kiegészítővel (pl. szekrényajtó, felnitartó, rúd) ellátható polcrendszert kap, amelyre ráadásul 5 év garanciát vállalunk. A TÜV és CE minőségi garanciája és a horganyzott sendzimir acél mint alapanyag ugyanis hosszú élettartamot biztosít a csavarmentes salgó polcnak. Hasonlóan a csavaros polcokhoz, a csavarmentes polcok is 2000, 2500, 3000 mm-es magasságban kaphatóak, azonban itt nem különálló oszlopokat, hanem merevítőkkel egybeszerelt oszlopokat vásárolhat. Ez a szerkezeti megoldás egyrészt kevesebb szerelést igényel, másrészt igencsak megnöveli a polc terhelhetőségét. A keretek ára 3500 Ft táján kezdődik, a legmagasabb-legszélesebb keret 6500 Ft körüli áron kapható. Az UGP S1 polcok 320, 400, 500, 600, 700, 800 mm szélességben hozzáférhetőek, a szélesség 600, 900, 1200, 1500 és 1800 mm lehet, azaz szélesebb polclemezeket is választhat, mint a csavaros megoldásnál. A legalacsonyabb árú, legkisebb polc ára kb. 1200 Ft, és a legnagyobb felületű polc ára sem éri el a 7000 Ft-ot. Salgó polc ajánlatkérés