Csavarmentes polc – Tíz érv a csavarmentes salgó polc mellett

Legnépszerűbb termékünket mi magunk is igazi adu ásznak tartjuk az otthoni, irodai és ipari tárolásban. Miért vagyunk ilyen elégedettek ezzel a polctípussal, és miért ajánljuk nyugodt lelkiismerettel a vásárlóinknak szinte minden esetben?

  1. Egyszerű szerkezet, könnyű összeszerelhetőség

Mivel a csavarmentes polc elemei nem csavarokkal, hanem kis akasztókkal rögzülnek egymáshoz, a polcot szinte nem is kell szerelni, csak összeilleszteni egy gumikalapács segítségével. A polc felépítése nem kíván műszaki érzéket, szaktudást vagy fizikai erőt.

  1. Alacsony, akciós ár

A robottechnológiával történő tömeggyártásnak és az újrahasznosított alapanyagnak köszönhetően a csavarmentes polc árát tartósan alacsonyan tudjuk tartani, ezért szinte minden esetben a csavarmentes polctípus az olcsóbb megoldás. Erről az oldalunkon található polckalkulátor segítségével is meggyőződhet.

  1. Raktárról bármikor hozzáférhető

Mivel a csavarmentes polc igen keresett, olyan mennyiségű raktárkészletet tartunk belőle, hogy minden vásárlási igényt azonnal ki tudjunk elégíteni. Hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között várjuk Önt budaörsi raktárunkban, ahonnan rögtön elviheti a megvásárolt polc alkatrészeit.

  1. Kiszállítás az ország egész területére

Az egész ország területére vállalunk kiszállítást, Budapesten 24-48 órán, vidékre 24-72 órán belül. Kérésére a helyszínen össze is szereljük a polcot.

  1. Könnyű átépíthetőség

Igény esetén a polcrendszer pillanatok alatt átépíthető. A polclapok 33 milliméteres pontossággal állíthatóak be, azaz rugalmasan tudnak alkalmazkodni a polcon tárolt áruk méretéhez.

  1. Számtalan kiegészítő elem

Raktárunkban, illetve megrendeléssel számtalan kiegészíthető elem közül választhat, amelyek révén a polcát alkalmassá teheti egy-egy sajátos funkcióra (pl. gumiabroncs-tárolás, gardrób, élelmiszeripari tárolás). Ezen a módon az egyszerű csavarmentes polc szinte bármilyen szekrény- és polctípus előnyeit nyújtani tudja. A következő kiegészítők kaphatóak: címketartó, fiók, gumiabroncstartó, felnitartó, mélyített polclapok, műanyag polcpanel, üveg polcpanel fogadó, fa polcpanel fogadó, ruhaakasztó rúd, polcosztó, nyíló- és tolóajtó, oldalfal és hátfal, illetve galériás polcrendszer kiépítéséhez szükséges kiegészítők.

  1. Számos méretváltozat

2000, 2500 és 3000 mm magasságban bármikor hozzáférhető a csavarmentes polc, de egészen 5000 mm magasságig magasabb keret is rendelhető. A polcprofilok 320, 400, 500, 600, 700, 800 mm mélységben és 600, 900, 1200, 1500, 1800 mm hosszúságban elérhetőek budaörsi raktárunkban.

  1. Nagy teherbírás

A polcok teherbírása a méretüktől függ, 130 kg és akár 650 kg közötti súlyt tud egy-egy polcprofil megtartani. A keret minimum 1500 kg-ot bír el. Ez a magas teherbírás több szerkezeti megoldásnak köszönhető, pl. a merevítőkkel egybeszerelt keretnek, továbbá a horganyzott sendzimir acélnak, amelyből a polc készül.

  1. Garantált minőség

A rozsdamentes acélból készült csavarmentes polc nem rozsdásodik, nem érzékeny a vízre, és nem deformálódik, ráadásul különösebb ápolást sem igényel. TÜV és CE minősített termék, azaz a gyártás közben számos szigorú minőségi elvárásnak kell megfelelnie.

  1. Öt év garancia

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy milyen szigorú minőségi követelményeknek felel meg ez a polctípus, a nálunk vásárolt csavarmentes polc esetében öt év garanciát vállalunk: Csavarmentes polc